photo bannerweb_zpsc22c0fea.gif

8/13/2012

Kad Raya Dah Pos



Kad raya dah pos! hehehehe, lega rasanya dapat settle kad raya buat blogger yang Faidz janjikan last week. Walaupon jari jemari lenguh menulis tetapi kepuasannya tak dapat digambarkan. Nasib takder pen warna-warni.. hahahaha

Kepada semua blogger yang sudi memberi alamat, Faidz ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga. Kad raya mungkin sampai selepas puasa kalau hari ini Faidz baru hantar. Nama pon kad raya, jadi mestilah sampai masa raya kan..

Disini Faidz nak bagi 2 rangkap pantun yang popular masa Faidz sekolah dulu.

Pecah Kaca Pecah Gelas
Sudah Baca Harap Balas..

Pecah Kaca Pecah Tong,
Sudah Baca Harap Gantung.

Hahahahaha.. Selamat Hari Raya!

5 comments:

Nor Zilla Sensei said...

xdapat..huwaaa.. tapi pos malaysia ckp klu pos hr isnin mmg xkn sampai sblum raya.. rasenyer la

Asmieza As said...

eh lah. ada ke? ala, tak dapat lah kad raya :(

Aidy Izzuddin said...

msih menanti nie.. hehe..

nur said...

nak juga.. terlepas sudaaa.

caliph shuriken said...

singgah wish.. selamat hari raya, bro ^^