photo bannerweb_zpsc22c0fea.gif

9/20/2012

Busy Sangat Ni...


Assalamualaikum, fuhhh... lega dapat online kat blogspot ni tetapi tak tahu nak letak entry apa. Kepala kosong.. kosong.. kosong (feeling Najwa Latif kejap). hehehe

Minggu raya ni memang busy sangat sampai malas nak online blogspot. Faidz akan online FB, Instagram, Twitter tetapi bila tang blogspot akan rasa pending jap. Bukan apa, takder idea nak tulis apa. Nak blogwalking pon rasa berat. Jadi mulai hari ini Faidz akan start blogspot balik sebab rindu dah terasa.

Apa-apa pon, jom blogwalking dulu.

3 comments:

fadz said...

best lagu kosong2 2.. hehe

Nor Zilla Sensei said...

huwaa.... kosong..kosong.. ok lepak kt blog plak ea

kak nora said...

baby zarif minat sgt lagu kosong kosong najwa latiff ni..